Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag
8.30 uur - 17.00 uur

Close
Geestweg 56 2671 ED Naaldwijk

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag
8.30 uur - 17.00 uur

  • ✓ Zes dagen per week geopend
  • ✓ Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • ✓ Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Persoonlijke benadering staat centraal in de biologische winkel en supermarkt van Biefit, niet ver van Den Haag. Voor jong en oud, met of zonder allergieën, bieden wij een gevarieerd aanbod. Wil je meer informatie over welke producten het meest geschikt zijn voor bijvoorbeeld een allergie of hoe je de meest gezonde versie van jezelf wordt? Wij voorzien je van een passend advies als je langskomt in de winkel in Naaldwijk.

Bel ons: 0174 624987 Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Gezonde voeding koop je in de biologische winkel nabij Den Haag

Natuurlijk wil je je goed voelen in je lichaam en geest. Wist je dat goede voeding daar voor een groot deel aan bijdraagt? Daarom bieden wij in onze biologische supermarkt, niet ver van Den Haag, een gevarieerd assortiment. Denk hierbij aan:

  • Voedingssupplementen
  • Babyvoeding
  • Lactosevrije, glutenvrije en gezonde voeding
Image Post

Verschillende cosmetica en biologische middelen in de winkel

Naast een ruim aanbod in onze supermarkt, vind je in onze biologische winkel nabij Den Haag ook een divers aanbod aan natuurlijke cosmetica, homeopathische en fytotherapeutische middelen. De meeste producten zijn 100% plantaardig en brengen lichaam en geest in balans. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de werking van ieder product in de biologische winkel nabij Den Haag.

Zes dagen per week geopend

Wanneer zien wij jou verschijnen in onze biologische supermarkt nabij Den Haag? Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Dankzij onze expertise en ruimschootse ervaring helpen wij je de juiste voeding of supplementen te kiezen. Voor telefonisch contact staan we je ook graag te woord via 0174 624987.

Andere bezoekers bekeken:

Dr Hauschka kopen | Fytotherapie Den Haag | Gezondheidswinkel Den Haag