Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag
8.30 uur - 17.00 uur

Close
Geestweg 56 2671 ED Naaldwijk

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag
8.30 uur - 17.00 uur

  • ✓ Zes dagen per week geopend
  • ✓ Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • ✓ Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Wietolie kopen in de omgeving van Den Haag, dat doe je bij Biefit. Wij zijn een reformwinkel waar je terechtkunt voor alles op het gebied van gezonde voeding, maar ook homeopathische en fytotherapeutische middelen. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag over welke producten jou helpen om je gezond en fit te voelen.

Bel ons: 0174 624987 Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Waarvoor is de wietolie uit onze winkel in Den Haag geschikt?

Wietolie is de laatste jaren ontzettend toegenomen in populariteit. Steeds meer mensen maken kennis met de positieve effecten die deze olie op het lichaam kan hebben. Zo wordt de wietolie die je kunt kopen bij onze winkel nabij Den Haag bijvoorbeeld veel gebruikt door mensen met chronische pijnen. Is het gebruik van wietolie iets voor jou? Vraag het gerust aan een van onze medewerkers en je ontvangt een persoonlijk advies.

Image Post

Vragen? Neem gerust contact op!

Wil je voordat je langskomt eerst meer weten over de wietolie die wij verkopen in onze winkel in de buurt van Den Haag? Of heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar. Neem daarom zeker contact met ons op door te bellen naar 0174 624987. Schrijf je ook zeker in voor onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je op de hoogte bent van al het nieuws binnen onze winkel.

Andere bezoekers bekeken:

Biologische winkel Den Haag | Dr Hauschka kopen | Fytotherapie Den Haag