Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct
Close
Geestweg 56 2671 ED Naaldwijk

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur

  • ✓ Zes dagen per week geopend
  • ✓ Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • ✓ Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Vragen op het gebied van fytotherapie beantwoordt het team van Biefit graag in de winkel in de gemeente Westland. Daarnaast kies je uit verschillende producten, waarmee kruidengeneeskunde kan worden uitgevoerd. Meer weten over ons volledige aanbod of welke producten het meest geschikt zijn voor jouw situatie? Wij vertellen je er graag meer over als je een bezoek aan onze winkel in Naaldwijk brengt.

Bel ons: 0174 624987 Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Producten voor fytotherapie in de gemeente Westland

Tijdens fytotherapie worden klachten behandeld met natuurlijke geneesmiddelen. Bij de bereiding van de geneesmiddelen worden geneeskrachtige kruiden gebruikt, waarbij de plant of delen daarvan verwerkt worden. Wij vertellen je graag meer over fytotherapie in onze winkel in het Westland.

Image Post

Natuurlijke ingrediënten

Wist je dat, van de honderdduizenden plantensoorten die er bestaan, er rond de 3000 plantensoorten zijn onderzocht op geneeskrachtige eigenschapen? Daarvan worden tegenwoordig rond de 300 soorten gebruikt. Denk hierbij aan gember, melisse, maretak en klaproos. Wij vertellen je graag over de werking van iedere soort en adviseren je over ons productaanbod.

Bezoek onze winkel of bel

Wellicht staat er binnenkort een speciale infodag over fytotherapie op de planning, waarin we speciaal voor je klaarstaan in onze winkel in Naaldwijk, gemeente Westland. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of bel voor meer informatie naar 0174 624987. Heb je vragen over een van onze producten of overige vragen? Ook dan staan we je graag telefonisch of in de winkel te woord.

Andere bezoekers bekeken:

Gezondheidswinkel Westland | Glutenvrije producten Westland | Groenlipmossel kopen