Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct
Close
Geestweg 56 2671 ED Naaldwijk

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur

  • ✓ Zes dagen per week geopend
  • ✓ Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • ✓ Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Naar een gezondheidswinkel in de regio Westland hoef je niet verder meer te zoeken. Alles voor innerlijke én uiterlijke verzorging koop je bij Biefit. Kies uit een divers assortiment aan biologische, glutenvrije, lactosevrije en suikervrije voeding. Voor homeopathische en fytotherapeutische middelen ben je bij ons ook aan het juiste adres. Maak kennis met ons volledige aanbod door een bezoek aan de winkel in Naaldwijk te brengen.

Bel ons: 0174 624987 Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Voel je fit dankzij de producten uit de gezondheidswinkel nabij Den Haag

'Feed the loved’ is wat centraal staat in onze gezondheidswinkel in het Westland. Gezonde voeding leidt ertoe dat je je fit en goed voelt, zowel lichamelijk als geestelijk. Wij adviseren om:

  • Veel groenten en fruit te eten
  • Geen ‘junk’ te verwerken in je eten
  • Af en toe te zondigen.
Image Post

Kies uit een breed productaanbod

In onze winkel in Naaldwijk kies je uit een gevarieerd aanbod van onder meer voedingssupplementen en biologische voeding. Op welke dag doe jij graag jouw boodschappen in onze gezondheidswinkel in regio Westland? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 08:30 – 18:00 uur en op zaterdag zien we je graag verschijnen tussen 08:30 – 17:00 uur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig organiseren wij informatieavonden, hebben we speciale aanbiedingen of breiden we het assortiment uit. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Biefit. Voor telefonisch contact bel je met een van onze medewerkers via 0174 624987.

Andere bezoekers bekeken:

Glutenvrije producten Westland | Groenlipmossel kopen | Kruidenwinkel Westland