Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur
Aangepaste openingstijden zomervakantie:
gesloten op maandag 1, 8 en 15 en dinsdag 2, 9 en 16 augustus

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct
Close
Geestweg 56 2671 ED Naaldwijk

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur
Aangepaste openingstijden zomervakantie:
gesloten op maandag 1, 8 en 15 en dinsdag 2, 9 en 16 augustus

Image Post

Column Cindy – 19 Maart 2020
 
Wat een rare tijd is het, we weten niet wat op ons afkomt. Aan de ene kant voel ik als moeder de druk van het thuis-scholen van de kinderen en maak ik me als (schoon)dochter zorgen om de gezondheid van mijn ouders. Aan de andere kant vervult onze winkel een vitale rol in de voedsel- (en suppletie) voorziening en zijn Jan en ik met het hele team druk aan het werk in de winkel. Gelukkig komen de klanten verspreid over de dag. Iedereen houdt wat extra afstand van elkaar en wij hebben extra hygiëne maatregelen genomen.

Het is fijn om te zien dat bijna iedereen respect voor elkaar heeft. Er wordt nauwelijks gehamsterd. Wij werken met meerdere groothandels samen. Udea is de partij die ons drie á vier keer per week voorziet van ‘boodschappen’, denk hierbij aan de koel-verse en diepvriesproducten, groenten en fruit, maar ook droge kruidenierswaren waaronder jam, crackers, rijst, zakdoekjes en toiletpapier. Udea heeft de zaken goed op orde. Bijna alles is gewoon op voorraad. Een enkele keer is er iets niet, maar dat krijgen we dan een of twee dagen later alsnog binnen. De groothandel die onze HVC (Homeopathie, Voedingssupplementen en Cosmetica) artikelen levert kampt op dit moment met zoveel extra orders dat het voor hen wat lastiger is om alles op tijd te leveren. Dus waar we normaal gesproken op de ene dag bestellen en iets de dag erna in huis is, moeten we nu even wat meer geduld hebben. Naast desinfecterende handgel en paracetamol is met name vitamine C is op dit moment minder goed verkrijgbaar. Voor het verhogen van uw weerstand of het ‘dealen met griep’ zijn er echter nog zoveel andere keuzes dat het geen bezwaar is wanneer je niet meer aan vitamine C kan komen. We adviseren je graag.

Ben je gevoelig voor pollen in de lucht? Verwar je niezen en snotteren niet met Corona: het hooikoorts seizoen is ‘aan’. In de winkel zijn ruim voldoende natuurlijke producten die de hooikoorts-klachten aanzienlijk verminderen.

Ik verwacht dat onze winkel ook als de maatregelen strenger worden gewoon open mag blijven.

Liever niet meer naar de winkel, omdat je gezondheid dat niet toelaat? Bel ons en geef je bestelling door. We zetten hem buiten voor je klaar, zodat je hem op kan halen, de bon met betaalgegevens zit er bij.

Laten we in deze onzekere tijden extra lief zijn voor elkaar en wat extra naar elkaar om kijken.
 
Feed the loved ♥
 
Namasté
Cindy