Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag
8.30 uur - 17.00 uur

Close
Geestweg 56 2671 ED Naaldwijk

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag
8.30 uur - 17.00 uur

  • ✓ Zes dagen per week geopend
  • ✓ Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • ✓ Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Een ruim aanbod aan voedingssupplementen vind je bij Biefit, gevestigd in de buurt van Den Haag. In onze winkel kun je terecht voor alles wat te maken heeft met gezonde voeding. Dit begint met verse en biologische groente en fruit en gaat verder met voedingssupplementen en speciale voeding voor mensen met een allergie. Kies jij voor een gezonde toekomst? Zet de eerste stap en kom langs in onze winkel in Naaldwijk.

Bel ons: 0174 624987 Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Voor iedereen de juiste voedingssupplementen bij onze winkel in Den Haag

Het aanbod aan voedingssupplementen van onze winkel nabij Den Haag is ontzettend veelzijdig. Ter aanvulling voor elk denkbaar dieet hebben wij de juiste supplementen. Welke voedingssupplementen leveren voor jou de grootste gezondheidsvoordelen op? Daar vertellen wij je graag meer over. Stel je vraag aan een van onze medewerkers en je ontvangt meteen een persoonlijk advies. Zo helpen wij je om fit en vitaal door het leven te gaan.

Image Post

Feed the loved

“Feed the loved”, dat is ons motto. Gezond eten voor iedereen die je liefhebt, inclusief jezelf. Daarom verkopen we in onze winkel nabij Den Haag gezonde voeding en voedingssupplementen voor iedereen. Ben jij benieuwd welke supplementen jou helpen om je fit en gezond te voelen? Kom dan zeker eens langs in onze winkel en vraag een van onze medewerkers om advies. Nu al meer informatie of advies ontvangen? Bel dan gerust naar 0174 624987.

Andere bezoekers bekeken:

Voedingssupplementen Westland | Wietolie Den Haag | Biologische winkel Den Haag