Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Adviseur bij gezondheidsvragen

Home > Adviseur bij gezondheidsvragen
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Voeding, natuurlijke zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en mineralen.

Ons team bestaat uit verschillende specialisten op orthomoleculair en natuurgeneeskundig vlak met verschillende achtergronden. Wat ons kenmerkt is dat we het onwijs fijn vinden om onze kennis met je te delen, waardoor we jou met het beste advies de deur uit laten gaan.

Dat advies kan liggen op voedingsgebied, in supplementen als aanvulling op de voeding of op homeopatisch-, aromatisch- of fytotherapeutischvlak. Soms bestaat ons advies uit een visitekaartje van een therapeut of arts waarvan we denken dat die jou nog beter kan helpen dan wij in de winkel.

In de loop van de tijd hebben we veel feedback van klanten gekregen naar aanleiding van onze adviezen. Er zijn er altijd een paar die extra bijblijven. Zoals die klant die zoveel hoofdpijn had en verslaafd was aan pijnstillers, na ons advies heeft ze nog zelden hoofdpijnklachten en is ze gestopt met de pijnstillers. Of de dame die elke nacht wakker lag en nu veel beter slaapt. En dan is er nog die klant die we een product adviseerden voor de gewrichten, waardoor de knieoperatie geannuleerd kon worden.

We vinden het heel fijn om jou van een goed advies te voorzien, maar het is voor ons nog waardevoller als jij je feedback geeft en wij horen hoe ons advies voor jouw werkt! ♥

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv

Zes dagen per week geopend

Wanneer zien wij jou verschijnen in onze biologische supermarkt in de gemeente Westland? Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Dankzij onze expertise en ruimschootse ervaring helpen wij je de juiste voeding of supplementen te kiezen. Voor telefonisch contact staan we je ook graag te woord via 0174 624987 of per e-mail via winkel@biefit.nl.