Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Biologische Groenteboer

Home > Biologische Groenteboer
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Groenten & Fruit

Onze groenten en fruit zijn (bijna) altijd van biologische herkomst. Het liefste kiezen we voor biologisch dynamisch, omdat deze vorm van landbouw uitgaat van nog meer liefde voor de natuur en hogere normen stelt aan het gebruik van mest, voer, de omgang met dieren en het gebruik van bestrijdingsmiddelen dan de biologische landbouw.

Graag doen we zaken met lokale boeren en telers zodat er geen onnodige kilometers gemaakt hoeven te worden. Trots zijn we op onze samenwerking met Framblij uit Monster. Meerdere keren per week halen wij bij hun het lekkerste verse zomerfruit en vind jij het terug in de winkel. Ook de Broccocress, met zijn rijke voedingswaarde, van Koppert Cress vind je in ons assortiment!

Laat jij je graag verrassen? Probeer dan eens een van de groenten en/of fruittassen van Vitatas. Deze bestel je bij ons uiterlijk op maandag om 12.00 uur en dan kun je de tas dinsdag ophalen.

Linkjes:
https://plukkerijframblij.nl/
https://www.koppertcress.com/nl/producten/broccocress
www.vitatas.nl

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv

Zes dagen per week geopend

Wanneer zien wij jou verschijnen in onze biologische supermarkt in de gemeente Westland? Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Dankzij onze expertise en ruimschootse ervaring helpen wij je de juiste voeding of supplementen te kiezen. Voor telefonisch contact staan we je ook graag te woord via 0174 624987 of per e-mail via winkel@biefit.nl.