Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Biologische Supermarkt

Home > Biologische Supermarkt
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Dagelijkse bio-boodschappen

Oké, het woord supermarkt is misschien een beetje overdreven voor de maat van onze winkel. Vroeger zouden we gezegd hebben dat de winkel een buurtsuper is. We verkopen ook echt wel het meeste dat je in de bio-supermarkt mag verwachten, denk aan biologisch brood, broodbeleg, ontbijtgranen, noten, zaden, zuidvruchten, maaltijdcomponenten. Ook voor je verse producten als boter, kaas, eieren en vlees(vervangers) kun je bij ons terecht. Naast al het gezonde lekkers dat we verkopen is het misschien goed om te weten dat we ook hele lekkere chocolade, chips, snoep, koek, wijntjes en bier verkopen. Het is alleen niet zo dat we van alles ook nog weer eens 10 verschillende varianten hebben staan. Dat past gewoon niet in onze winkel.

Daar hebben we overigens wel wat op gevonden! Bestel je boodschappen via Ekoplaza.nl, kies Biefit als afhaalpunt, wij bewaren jouw boodschappen keurig gekoeld totdat jij ze op komt halen en betalen.

We zien dat de buurtbewoners vaak even binnenwippen voor een paar vergeten boodschappen voor het avondeten. Maar we zien ook dat steeds meer klanten de grote supermarken mijden en voor hun wekelijkse grote boodschappen ook bij Biefit terecht komen. En dat vinden wij uiteraard superfijn!

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Onze leveranciers maken zulke mooie producten, dat we er graag een paar uitlichten.

Drie keer per week, op dinsdag, donderdag en zaterdag krijgen wij versgebakken biologisch brood van bakkerij Verbeek aangeleverd en dat wordt door ons gesneden en verpakt. Dit stevige brood is heerlijk en voedzaam. Het brood bevat geen broodverbeteraars of andere toevoegingen. Op de website van Verbeek kun je zien wat voor lekkers ze maken (kies ook eens een van hun heerlijke taarten!). Wil je niet misgrijpen, bestel jouw favoriete brood of taart dan 2 dagen van tevoren (voor 15.00 uur).

Cindy en haar gezin (en inmiddels ook een heleboel van onze klanten) zijn fan van rauwe melkproducten van de Rawmilk Company. En dat is best bijzonder als je weet dat Cindy eigenlijk niet zo goed tegen koemelk kan. De producten van de Rawmilk Company zijn niet verhit en niet gehomogeniseerd, ze zijn houdbaar gemaakt door middel van fermentatie (met kefir of met melkzuurbacteriën), waardoor ze rijk zijn aan goede bacteriën!

Of probeer voor een boost aan goede, probiotische bacteriën ook eens de waterkefir van The Bald Brewer. Deze smaakt bijna prosecco-achtig, is een heerlijke dorstlesser en kun je puur drinken of mixen met groente- of fruitsap.

De koekjes en koeken van Billy’s Farm worden gezoet met siropen uit graan en fruit waardoor er een natuurlijke zoete smaak ontstaat. Het assortiment Billy’s Farm is hierdoor ook al snel geschikt voor mensen met allergieën. Enne… niet geheel onbelangrijk, die koekjes zijn echt onwijs lekker!

Linkjes:
https://www.ekoplaza.nl/
http://www.bakkerijverbeek.nl/
https://www.rawmilkcompany.nl/
https://www.thebaldbrewer.nl/
https://www.billysfarm.nl/

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv

Zes dagen per week geopend

Wanneer zien wij jou verschijnen in onze biologische supermarkt in de gemeente Westland? Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Dankzij onze expertise en ruimschootse ervaring helpen wij je de juiste voeding of supplementen te kiezen. Voor telefonisch contact staan we je ook graag te woord via 0174 624987 of per e-mail via winkel@biefit.nl.