Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Biologische winkel in regio Westland

Home > Biologische winkel Westland
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Persoonlijke benadering staat centraal in de biologische winkel en supermarkt van Biefit, in Naaldwijk, gemeente Westland. Voor jong en oud, met of zonder allergie├źn, bieden wij een gevarieerd aanbod. Wil je meer informatie over welke producten het meest geschikt zijn voor bijvoorbeeld een allergie of hoe je de meest gezonde versie van jezelf wordt? Wij voorzien je van een passend advies als je langskomt in de winkel in Naaldwijk.

  • Zes dagen per week geopend
  • Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Gezonde voeding koop je in de biologische winkel in de gemeente Westland

Natuurlijk wil je je goed voelen in je lichaam en geest. Wist je dat goede voeding daar voor een groot deel aan bijdraagt? Daarom bieden wij in onze biologische supermarkt, in de gemeente Westland, een gevarieerd assortiment. Denk hierbij aan:

Verschillende cosmetica en biologische middelen in de winkel

Naast een ruim aanbod in onze supermarkt, vind je in onze biologische winkel in het Westland ook een divers aanbod aan natuurlijke cosmetica, homeopathische en fytotherapeutische middelen. De meeste producten zijn 100% plantaardig en brengen lichaam en geest in balans. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de werking van ieder product in de biologische winkel in het Westland.

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv

Zes dagen per week geopend

Wanneer zien wij jou verschijnen in onze biologische supermarkt in de gemeente Westland? Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Dankzij onze expertise en ruimschootse ervaring helpen wij je de juiste voeding of supplementen te kiezen. Voor telefonisch contact staan we je ook graag te woord via 0174 624987 of per e-mail via winkel@biefit.nl.