Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Ekoplaza afhaalpunt

Home > Ekoplaza afhaalpunt
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Biefit breidt uit!

Nu ook een Ekoplaza Webshop Afhaalpunt in Westland!

Ben je op zoek naar een breed assortiment eerlijke, biologische levensmiddelen? En gebruik je het liefst de zuiverste voedingssupplementen? Dan kun je bij Biefit Gezondheidswinkel terecht! Biefit is sinds jaar en dag verkooppunt van vele natuurlijke producten, van vers-waren tot voedingssupplementen en van glutenvrije producten tot natuurcosmetica. De winkel is wat dat betreft ‘one of a kind’ in het Westland en omstreken!

Dat heeft eigenaresse Cindy van den Bos doen besluiten om de dienstverlening uit te breiden; “Er was zowel vanuit ons, als vanuit de klanten al langer behoefte aan een webshop, maar om dat helemaal in eigen beheer uit te voeren is voor een kleine ondernemer met een groot assortiment bijna niet te doen”. Daarom is er gekozen voor een samenwerking met Ekoplaza. Zij hebben een prachtige webshop. Naast een digitale winkel is de website ook een plek waar je informatie kan vinden over de achtergrond van de producten en tref je er heerlijke bio-recepten aan.

Ekoplaza is een 100% biologische supermarkt met een veel groter assortiment aan natuurlijke producten dan dat er in het pand van Biefit aan de Geestweg in Naaldwijk past. Ekoplaza heeft geen vestiging in Westland. “Van onze klanten begrepen we dat ze en deel van hun boodschappen bij ons haalden en voor de rest naar de stad reden. Niet ideaal!” Daarom kun je vanaf nu op de website van Ekoplaza jouw gewenste producten selecteren en ze laten bezorgen bij Biefit. Reken af bij Biefit en steun op die manier toch jouw lokale ondernemer. Eventueel kun je je online bestelde boodschappen aanvullen met je favoriete producten uit de winkel. Dat is dus twee vliegen in één klap! Minder reistijd, meer gemak en natuurlijk het persoonlijke advies van het enthousiaste Biefit-team!

Mocht je in de huidige tijd liever niet de deur uitgaan of zit je in quarantaine dan kunnen de door jouw bestelde boodschappen ook thuisbezorgd worden. Dit is niet digitaal ingeregeld, als je hiervan gebruik wil maken, dan bel of mail je gewoon naar de winkel en spreken we af waar en hoe laat je de boodschappen geleverd wilt hebben. Vanaf € 30,- euro worden de boodschappen in Naaldwijk gratis bezorgd. Woon je elders in Westland, Midden-Delfland of Hoek van Holland dan betaal je € 5,- euro om de boodschappen thuis afgeleverd te krijgen.

Onze producten

Boter, kaas en eieren

Vers brood

Ontbijtgranen

Noten, zaden en zuidvruchten

Specerijen

Broodbeleg

Groenten en fruit

Vlees en vleesvervangers

Maaltijd
componenten

Olie en vetten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopathie en fytotherapie

Diepvriesproducten

Suikervrij

Sport voeding

Aromatherapie

Sap, fris en water

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv