Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma gesloten
Di t/m vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Ekoplaza producten bestellen

Home > Ekoplaza bestellen
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Wil je de producten van Ekoplaza voor je Ekomenu bestellen en ophalen in regio Westland? Bij Biefit in Naaldwijk vind je een Ekoplaza Webshop- afhaalpunt bij jou in de buurt. De producten van het Ekomenu zijn al jarenlang populair onder mensen die een gezonde voeding belangrijk vinden. Ekoplaza staat voor biologisch en biedt gezonde en tegelijkertijd smakelijke producten aan. Dit betekent dat ze geen geur-, kleur-, en smaakstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen. Bovendien kun je de producten van Ekoplaza bestellen voor een eerlijke prijs. Een Ekomenu stel je zo voordelig samen, waardoor je je dagelijkse voeding verbetert.

  • Zes dagen per week geopend
  • Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Producten van Ekoplaza bestellen voor je favoriete Ekomenu

Biefit is dé winkel voor gezonde voeding in Naaldwijk en heel de gemeente Westland, waar je ook de producten van Ekoplaza kunt ophalen na het bestellen in onze webshop. Ook bieden wij onze bezorgservice aan. Van je favoriete Ekomenu geniet je direct, want je hebt dankzij deze service je bestelling snel in huis. Dit menu is samengesteld uit biologische en gezonde ingrediënten. Door producten van Ekoplaza te bestellen en toe te voegen aan je dagelijkse voeding, draag je bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan de eerlijke verdiensten van boeren, telers en andere producenten. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit blijven leveren. Jouw Ekomenu is altijd gegarandeerd een eerlijke én gezonde keuze!

Bestel je Ekomenu de webshop en haal je bestelling af in onze winkel

Kies je voor een gezondere levensstijl en voornamelijk een gezondere voeding? Dan is een Ekomenu zeker de moeite waard voor jou. In de webshop van Ekoplaza kun je de producten van dit merk bestellen, waarna je ze af kunt halen bij ons in de winkel in Naaldwijk, de gemeente Westland. Heb je advies nodig over biologische voeding, artikelen van Dr Hauschka of over fytotherapie? Onze specialisten staan graag voor je klaar in onze winkel. Je kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0174 624987 of een e-mail te sturen naar winkel@biefit.nl om al je vragen te stellen.

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv