Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Informatie over fysiotherapie in het Westland

Home > Fytotherapie Westland
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Vragen op het gebied van fytotherapie beantwoordt het team van Biefit graag in de winkel in de gemeente Westland. Daarnaast kies je uit verschillende producten, waarmee kruidengeneeskunde kan worden uitgevoerd. Meer weten over ons volledige aanbod of welke producten het meest geschikt zijn voor jouw situatie? Wij vertellen je er graag meer over als je een bezoek aan onze winkel in Naaldwijk brengt.

  • Zes dagen per week geopend
  • Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Producten voor fytotherapie in de gemeente Westland

Tijdens fytotherapie worden klachten behandeld met natuurlijke geneesmiddelen. Bij de bereiding van de geneesmiddelen worden geneeskrachtige kruiden gebruikt, waarbij de plant of delen daarvan verwerkt worden. Wij vertellen je graag meer over fytotherapie in onze kruidenwinkel in het Westland.

Natuurlijke ingrediƫnten

Wist je dat, van de honderdduizenden plantensoorten die er bestaan, er rond de 3000 plantensoorten zijn onderzocht op geneeskrachtige eigenschapen? Daarvan worden tegenwoordig rond de 300 soorten gebruikt. Denk hierbij aan gember, melisse, maretak en klaproos. Wij vertellen je graag over de werking van iedere soort en adviseren je over ons productaanbod.

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv

Bezoek onze winkel of bel

Wellicht staat er binnenkort een speciale infodag over fytotherapie op de planning, waarin we speciaal voor je klaarstaan in onze winkel in Naaldwijk, gemeente Westland. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of bel voor meer informatie naar 0174 624987 of stuur een e-mail naar winkel@biefit.nl. Heb je vragen over een van onze producten of overige vragen, bijvoorbeeld over voedingsadvies? Ook dan staan we je graag telefonisch of in de winkel te woord.