Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Glutenvrije speciaalzaak

Home > Glutenvrije speciaalzaak
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Of je nu coeliakie hebt of glutenvrij eet omdat je je er beter bij voelt bij ons ben je aan het juiste adres. Van ontbijt tot avondeten, van tussendoortjes tot gebak, van crackers tot snacks laat je verrassen door ons grote assortiment.

Veel van de ‘oudere’ glutenvrije merken en producten hebben vaak een hoog gehalte aan suikers in zich, om het glutenvrije product smakelijk te maken. De nieuwe generatie glutenvrije producten, zijn minstens net zo smaakvol, maar niet zo rijk aan suiker. Een paar mooie voorbeelden hiervan zijn de koekjes van Corncrake, deze zijn gegarandeerd tarwe- en glutenvrij en gezoet met kokosbloesemsuiker. De taartjes en gebakjes van Lady Fruit Cake, hebben een bodem van noten en dadels en zijn verkrijgbaar met verschillende ‘toppings’. Of kies voor de appeltaart, brownie of worteltaart van Rose & Vanilla. Elke vrijdag vanaf 12.00 uur kun je terecht voor vers glutenvrij brood (en ander lekkers, zoals eierkoeken en foccacia) van The Welsh Bakestone (op bestelling, dan grijp je niet mis).

Maar ook voor de traditionele glutenvrije tompouce, roombotercake of Schwartzwälder kirsch gebak, poffertjes, kruidcake of gevulde koeken gemaakt door de bekende glutenvrije bakker Le Poole kun je bij ons terecht.  

Nagenoeg het hele assortiment van VA foods is bij ons verkrijgbaar. Dit merk houdt niet alleen rekening met mensen met coeliakie of glutenintolerantie, maar denkt ook aan mensen die geen melk, geen pinda’s, geen smaakversterkers of ei mogen. Een deel van hun assortiment is zelfs helemaal vegan. Dus wil jij ook weer eens genieten van een (groente)kroket of schnitzel probeer dan deze producten eens uit!

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv

Zes dagen per week geopend

Wanneer zien wij jou verschijnen in onze biologische supermarkt in de gemeente Westland? Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Dankzij onze expertise en ruimschootse ervaring helpen wij je de juiste voeding of supplementen te kiezen. Voor telefonisch contact staan we je ook graag te woord via 0174 624987 of per e-mail via winkel@biefit.nl.