Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Groenlipmossel kopen

Home > Groenlipmossel kopen
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Groenlipmossel als supplement kopen is bij uitstek geschikt voor mensen met ontstekingsziekten. Denk hierbij aan artritis en reuma. Maar ook voor mensen die graag de gewrichten soepel willen houden is dit product aan te bevelen. In de winkel van Biefit in het Westland kun je verschillende producten kopen waarin groenlipmossel is verwerkt.

  • Zes dagen per week geopend
  • Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Groenlipmossel en andere supplementen kopen

Groenlipmossel kun je kopen in onze webshop en fysieke winkel in het Westland. Je kiest bij ons uit een breed aanbod aan supplementen. Gaat je voorkeur uit naar groenlipmossel of een ander vloeibaar supplement of in capsulevorm? En ervaar je alleen gewrichtsklachten of wil je graag extra supplementen voor andere klachten innemen? Wij luisteren graag naar jouw wensen als je een bezoek brengt aan de Geestweg 56 in Naaldwijk.

Alles voor een gezonde levensstijl onder één dak

Wij zijn ervan overtuigd dat veel groenten en fruit en geen ‘junk’ in je eten mede bijdragen aan een gezonde levensstijl. Daarom kies je bij ons, naast supplementen, uit:

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv

Profiteer van de fijne werking van groenlipmossel

Door groenlipmossel in supplementen te kopen, ervaar je niet langer vervelende bijwerkingen. Wil je meer weten over groenlipmossel of heb je overige vragen? Stel jouw vragen in onze winkel of door te bellen naar 0174 624987 of een e-mail te sturen naar winkel@biefit.nl.