Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Kruidenwinkel in de gemeente Westland

Home > Kruidenwinkel Westland
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Een breed aanbod aan specerijen en kruiden vind je in onze kruidenwinkel in de gemeente Westland. Maar er is meer! Alles op het gebied van een gezonde levensstijl onder één dak, dat is wat je kunt verwachten bij Biefit. Benieuwd naar het volledige aanbod? Kom van maandag tot en met zaterdag langs in de winkel, gevestigd aan de Geestweg in Naaldwijk.

  • Zes dagen per week geopend
  • Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Advies over kruiden in onze kruidenwinkel in regio Westland

Geen ‘junk’ in je eten en veel groenten en fruit eten dragen voor een groot deel bij aan een gezonde levensstijl. In onze kruidenwinkel in het Westland bieden we een breed aanbod aan kruiden die deze gezonde levensstijl bevorderen. Maar ook zijn verschillende kruiden verwerkt in vitaminepillen, die je inneemt bij je dagelijkse voeding. Wij adviseren je graag in onze reformwinkel welke vorm het meest geschikt is voor jouw voedingspatroon.

‘Feed the loved’

Voed de mensen die je liefhebt – dus ook jezelf – met goede voeding, dat is waar wij voor staan. Door te kiezen voor gezonde voeding voel je je beter in lichaam én geest. Kwaaltjes, zoals een opgeblazen gevoel en hoofdpijn, zijn verleden tijd en je houdt energie over voor de leuke dingen in het leven. Ben je benieuwd welke kruiden in onze kruidenwinkel in regio Westland daaraan bijdragen? Kom langs, schrijf je voor het laatste nieuws in voor de nieuwsbrief of stel je vragen door te bellen naar 0174 624987 of te e-mailen naar winkel@biefit.nl.

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv