Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Natuurdrogist

Home > Natuurdrogist
Bekijk het assortimentKom gezellig langs
Al sinds 1998 kun je bij Biefit terecht voor je uiteenlopende vragen over je gezondheid.

Of het nu bijvoorbeeld gaat om slecht kunnen slapen, PMS- of overgangsklachten, spierkramp, gewrichtspijn, hoofdpijn, eczeem en andere huidklachten, stress óf het ondersteunen van de weerstand, onze specialisten adviseren je graag. Vaak kunnen al hele goede resultaten geboekt worden door met de voeding aan de slag te gaan of de voeding aan te vullen met supplementen. Ook kunnen we ervoor kiezen om een van de andere therapieën in te zetten.

Voedingssupplementen

Er worden veel verschillende kwaliteiten voedingssupplementen aangeboden. De ene bevat wel hulp- en vulstoffen, de andere niet. Wat past er het beste bij jou, jouw leefstijl en jouw budget? We zoeken samen naar ‘jouw’ product. We zijn trots op ons brede assortiment en de grote keuze aan kwaliteitsproducten.  Een greep uit de merken die wij verkopen Viridian, Essential Organics, Nordiq Nutritions, New Care, Solgar, Terracotta, Orthica, AOV, NOW, Vitortho, Minami.

Planten- en kruidengeneeskunde

De Fytotherapie staat bekend als planten- en kruidengeneeskunde. In tegenstelling tot de homeopathie werkt de fytotherapie, net als de gewone geneeskunde, klachtgericht. De fytotherapie werkt niet, zoals de homeopathie met gepotentieerde (verdunde) middelen, maar uitsluitend met oertincturen van planten en kruiden. Enkele hele bekende zijn de Rode Zonnehoed voor de weerstand en Lavendel als rustgever.

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Homeopathie

Veel van de homeopatische producten die wij verkopen komen uit het laboratiorium van Heel. Hun geneesmiddelen zijn geregistreerde homeopathische geneesmiddelen. In de homeopathie wordt uitgegaan van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Homeopathische geneesmiddelen stimuleren deze werking. Homeopathie gaat uit van het gelijkheidsprincipe, dat wil zeggen dat een stof die bij iemand bepaalde verschijnselen kan oproepen, diezelfde verschijnselen ook kan genezen – mits toegediend in sterk verdunde dosering.

Aromatherapie

Met de producten van Chi bieden wij een prachtig assortiment aan (biologische) etherische oliën. Over de hele wereld groeien op dit moment de bloemen, kruiden, planten en bomen die ons de kostbare etherische olie geven. Chi werkt alleen met de meest recente oogsten van de hoogste kwaliteit, direct van de boer of producent, die vaak en wanneer mogelijk van biologische kwaliteit zijn. Hun missie is om het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke grondstoffen op de gezondheid te vergroten.

Natuurcosmetica

Trots zijn wij op onze samenwerking met Dr. Hauschka. Zij bieden echte natuurlijke en 100% zuivere cosmetica, van top tot teen, of het nu om Gezichtslotion gaat, Lip Liner uit de make-up lijn, de Voetcrème, of de Haarlotion. De producten bevatten altijd zoveel mogelijk ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt of van Demeter-teelt. Voor dr. Rudolf Hauschka, de oprichter, was dit vanzelfsprekend. In de jaren ´60 ontwikkelde hij zijn cosmetische lijn samen met de schoonheidsspecialiste en natuuronderzoekster Elisabeth Sigmund. Deze formuleringen waren toen al gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen en PEG, evenals van synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.

Bij Biefit Gezondheidswinkel kun je ook kiezen voor de natuurcosmetica van Weleda, Annemarie Börlind en BeeHonest.

Persoonlijke- en intieme verzorging

Van shampoo en douchegel tot tandpasta en deodorant. Van alles hebben we meerdere fijne varianten, laat ons je adviseren om tot een voor jouw goede keuze te komen. Ook zijn er steeds meer merken die plasticvrij zijn. Een shampoo-bar levert net zoveel wasbeurten als 3 flessen shampoo! En dat zonder plastic-afval.

En voor je intieme verzorging wil je uiteraard alleen maar het beste dat er is! Wist je dat reguliere tampons, maandverband en inlegkruisjes vaak gemaakt zijn van synthetische materialen zoals viscose en plastic kunnen bevatten. Het ontbreken van de ingrediënten op de verpakking maakt het moeilijk om een bewuste keuze te maken in je menstruatieproducten. Daarom ontwikkelde Natracare natuurlijk maandverband, inlegkruisjes en tampons, gemaakt van gecertificeerd, biologisch katoen en plantaardige cellulose. De producten zijn volledig plastic-vrij en chloorvrij.

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv

Zes dagen per week geopend

Wanneer zien wij jou verschijnen in onze biologische supermarkt in de gemeente Westland? Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Dankzij onze expertise en ruimschootse ervaring helpen wij je de juiste voeding of supplementen te kiezen. Voor telefonisch contact staan we je ook graag te woord via 0174 624987 of per e-mail via winkel@biefit.nl.