Aangepaste openingstijden
24 december tot 15.00 uur
25 december gesloten
31 december tot 15.00 uur
1 januari gesloten
3 januari gesloten

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct
Close
Geestweg 56 2671 ED Naaldwijk

Aangepaste openingstijden
24 december tot 15.00 uur
25 december gesloten
31 december tot 15.00 uur
1 januari gesloten
3 januari gesloten

  • ✓ Zes dagen per week geopend
  • ✓ Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • ✓ Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Voor een uitgebreid en veelzijdig aanbod aan voedingssupplementen in Naaldwijk, gelegen in het Westland, kom je naar Biefit. In onze winkel verkopen we alles op het gebied van gezonde voeding. Denk aan biologische groente en fruit, voedingsmiddelen voor mensen met allergieën en een ruim aanbod aan voedingssupplementen die jou helpen om je volledig fit te voelen.

Bel ons: 0174 624987 Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Advies over voedingssupplementen in onze winkel in Naaldwijk in het Westland

Welke voedingssupplementen jij nodig hebt? De gespecialiseerde medewerkers in onze winkel in Naaldwijk, gelegen in het Westland, adviseren je graag over de werking van verschillende soorten voedingssupplementen. Zij nemen je voedingspatroon en eventuele allergieën onder de loep om je op basis hiervan een persoonlijk advies te geven. De benodigde voedingssupplementen verschillen immers van persoon tot persoon. Dit heeft te maken met de werking van je lichaam, maar ook de dagelijkse voedingskeuzes die je maakt.

Image Post

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over het aanbod aan voedingssupplementen dat we verkopen in onze winkel in Naaldwijk, gelegen in het Westland? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0174 624987. Wij helpen je graag. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen in de winkel? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele update!

Andere bezoekers bekeken:

Ekoplaza bestellen | Biologische winkel Westland | Dr Hauschka kopen