Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct
Close
Geestweg 56 2671 ED Naaldwijk

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur

  • ✓ Zes dagen per week geopend
  • ✓ Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • ✓ Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Wil je de producten van Ekoplaza voor je Ekomenu bestellen en ophalen in regio Westland? Bij Biefit in Naaldwijk vind je een Ekoplaza Webshop- afhaalpunt bij jou in de buurt. De producten van dit merk zijn al jarenlang populair onder mensen die een gezonde voeding belangrijk vinden. Ekoplaza staat voor biologisch en biedt gezonde en tegelijkertijd smakelijke producten aan. Dit betekent dat ze geen geur-, kleur-, en smaakstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen. Bovendien kun je de producten van Ekoplaza bestellen voor een eerlijke prijs, waardoor je voordelig een Ekomenu samenstelt en zo je dagelijkse voeding verbetert.

Bel ons: 0174 624987 Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Producten van Ekoplaza bestellen voor je favoriete Ekomenu

Biefit is dé winkel voor gezonde voeding in Naaldwijk en heel de gemeente Westland, waar je ook de producten van Ekoplaza kunt ophalen na het bestellen in hun webshop. Ook bieden wij onze bezorgservice aan. Zo heb je je bestelling snel in huis en kun je direct genieten van je favoriete Ekomenu. Dit menu is samengesteld uit biologische en gezonde ingrediënten. Door Ekoplaza producten te bestellen en toe te voegen aan je dagelijkse voeding, draag je bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan de eerlijke verdiensten van boeren, telers en andere producenten. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit blijven leveren. Jouw Ekomenu is altijd gegarandeerd een eerlijke én gezonde keuze!

Image Post

Bestel in de webshop en haal je bestelling af in onze winkel

Kies je voor een gezondere levensstijl en voornamelijk een gezondere voeding? Dan is een Ekomenu zeker de moeite waard voor jou. In de webshop van Ekoplaza kun je de producten van dit merk bestellen, waarna je ze af kunt halen bij ons in de winkel in Naaldwijk, de gemeente Westland. Heb je advies nodig over biologische voeding, voedingssupplementen of over het verbeteren van je gezondheid in het algemeen? Onze specialisten staan graag voor je klaar in onze winkel. Je kunt ook contact met ons opnemen via 0174 624987 om al je vragen te stellen.

Andere bezoekers bekeken:

Voedingssupplementen Westland | Biologische winkel Westland