Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct
Close
Geestweg 56 2671 ED Naaldwijk

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur

  • ✓ Zes dagen per week geopend
  • ✓ Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • ✓ Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Een breed aanbod aan specerijen en kruiden vind je in onze kruidenwinkel in de gemeente Westland. Maar er is meer! Alles op het gebied van een gezonde levensstijl onder één dak, dat is wat je kunt verwachten bij Biefit. Benieuwd naar het volledige aanbod? Kom van maandag tot en met zaterdag langs in de winkel, gevestigd aan de Geestweg in Naaldwijk.

Bel ons: 0174 624987 Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Advies over kruiden in de kruidenwinkel in regio Westland

Geen 'junk' in je eten en veel groenten en fruit eten dragen voor een groot deel bij aan een gezonde levensstijl. In onze kruidenwinkel in het Westland bieden we een breed aanbod aan kruiden die deze gezonde levensstijl bevorderen. Maar ook zijn verschillende kruiden verwerkt in voedingssupplementen, die je inneemt bij je dagelijkse voeding. Wij adviseren je graag welke vorm het meest geschikt is voor jouw voedingspatroon.

Image Post

'Feed the loved'

Voed de mensen die je liefhebt - dus ook jezelf - met goede voeding, dat is waar wij voor staan. Door te kiezen voor gezonde voeding voel je je beter in lichaam én geest. Kwaaltjes zoals een opgeblazen gevoel en hoofdpijn zijn verleden tijd en je houdt energie over voor de leuke dingen in het leven. Ben je benieuwd welke kruiden in onze kruidenwinkel in regio Westland daaraan bijdragen? Kom langs, schrijf je voor het laatste nieuws in voor de nieuwsbrief of stel je vragen via 0174 624987.

Andere bezoekers bekeken:

Reformwinkel Westland | Synofit kopen | Vitamine winkel Westland