Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Een Synofit kopen

Home > Synofit kopen
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Door de producten van Synofit te kopen verbeter je op een natuurlijke manier het bewegingsapparaat. Of het nu gaat om een lange wandeling of alledaagse beweging zoals traplopen, in alle gevallen wil je dat jouw gewrichten soepel en sterk blijven. Bekijk het volledige aanbod van Synofit in de winkel van Biefit en ontvang advies op maat tijdens het kopen.

  • Zes dagen per week geopend
  • Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Synofit producten in verschillende varianten kopen

Gaat je voorkeur uit naar een vloeibaar product of capsules? In beide gevallen is er een passend aanbod. De producten bevallen verschillende ingrediƫnten, zoals:

Bevorder de kwaliteit van leven

Flexibele en sterke gewrichten bepalen in hoge mate de kwaliteit van leven. Daarom is het verstandig om op jonge en oude leeftijd de producten van Synofit te kopen. De producten zijn lang houdbaar, gemakkelijk in te nemen en je kunt voor een geur- en smaakloze variant kiezen. Wat voor product het meest geschikt is voor jouw levensstijl, vertellen we je graag in de reformwinkel in Naaldwijk.

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv

Ontvang het laatste nieuws over onze gezondheidswinkel

Benieuwd of er binnenkort een speciale actie geldt? Of dat ons assortiment wordt uitgebreid met bijvoorbeeld glutenvrije producten? In beide gevallen ben je als eerste op de hoogte via onze nieuwsbrief. Voor vragen staan we je ook graag te woord via 0174 624987 of winkel@biefit.nl.