Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Voedingsadvies Westland

Home > Voedingsadvies Westland
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Wil jij voedingsadvies ontvangen van een gespecialiseerde voedingsdeskundige in het Westland? Bij Biefit ben je ervoor aan het juiste adres. Met advies over gezonde voeding helpen wij je om fit en vol energie door het leven te gaan. Zowel mentaal als fysiek. Voor voedingsadvies door een voedingsdeskundige ben je zes dagen per week welkom in onze winkel in het Westland.

  • Zes dagen per week geopend
  • Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Begin je gezonde leven vandaag dankzij voedingsadvies in onze winkel in het Westland

Een gebalanceerd en voedingspatroon staat aan de basis van een gezond lichaam. Wanneer je lichaam gezond is, voel je je fit en zit je lekker in je vel. Wat er nodig is om gebalanceerd te eten? Daarover vertelt de voedingsdeskundige in onze gezondheidswinkel in het Westland je graag meer tijdens een persoonlijk voedingsadvies. Hierbij wordt gekeken naar jouw voorkeuren en eventuele allergieën.

De onderdelen van een gezond voedingspatroon

De basis voor gezonde voeding zijn groente en fruit. Hier zitten veel vitamines in die je gezond maken en helpen ziektes tegen te gaan. Heb je met je voedingspatroon een tekort aan een bepaalde stof? Bijvoorbeeld omdat je geen vlees eet of omdat je een allergie hebt? Dan is het slim om aanvullende voedingssupplementen te gebruiken. Ook hiervoor kun je terecht bij ons in de winkel. De voedingsdeskundige in de winkel in Westland vertelt jou meer over de supplementen die voor jou aan te raden zijn.

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv

Zien we jou snel in onze winkel?

Wanneer je langskomt in onze winkel in het Westland, neemt onze voedingsdeskundige uitgebreid de tijd om jou te voorzien van een professioneel voedingsadvies op maat. Je mag hiervoor altijd binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig. Bij onze medewerkers ben je altijd welkom, ook voor producten van Ekoplaza. Wil je voordat je langskomt alvast wat vragen, bijvoorbeeld over Synofit? Neem dan contact op door te bellen naar 0174 624987 of door een e-mail te sturen naar winkel@biefit.nl.