Geef hier je bestelling door via Whatsapp
Ma / Zo gesloten
Di t/m Vrij 8.30 uur - 18.00 uur
Za 8.30 uur - 17.00 uur
Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk

Voedingssupplementen Westland

Home > Voedingssupplementen Westland
Bekijk het assortimentKom gezellig langs

Voor een uitgebreid en veelzijdig aanbod aan voedingssupplementen in Naaldwijk, gelegen in het Westland, kom je naar Biefit. In onze winkel verkopen we alles op het gebied van gezonde voeding. Denk aan biologische groente en fruit, voedingsmiddelen voor mensen met allergieën en een ruim aanbod aan voedingssupplementen die jou helpen om je volledig fit te voelen.

  • Zes dagen per week geopend
  • Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Een greep uit onze biologische producten

Babyvoeding

Glutenvrij

Voedings
supplementen

Cosmetica

Homeopatische

Advies over voedingssupplementen in onze winkel in Naaldwijk in het Westland

Welke voedingssupplementen jij nodig hebt? De gespecialiseerde medewerkers in onze winkel in Naaldwijk, gelegen in het Westland, adviseren je graag over de werking van verschillende soorten voedingssupplementen. Zij nemen je voedingspatroon en eventuele allergieën onder de loep om je op basis hiervan een persoonlijk advies te geven. De benodigde voedingssupplementen, zoals groenlipmossel, verschillen immers van persoon tot persoon. Dit heeft te maken met de werking van je lichaam, maar ook de dagelijkse voedingskeuzes die je maakt.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over het aanbod aan voedingssupplementen dat we verkopen in onze winkel in Naaldwijk, gelegen in het Westland? Of heb je een andere vraag, bijvoorbeeld over Synofit? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0174 624987 of te e-mailen naar winkel@biefit.nl. Wij helpen je graag. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen in de winkel? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele update!

Reviews

Wat een super winkel! Zelfs nu ze aan het verbouwen zijn ben ik super goed geholpen en zo blij met de goede service!

Marianne Strijbisv