Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct

Geef hier je bestelling door

WhatsApp ons direct
Close
Geestweg 56 2671 ED Naaldwijk

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur
zaterdag 8.30 - 17.00 uur

  • ✓ Zes dagen per week geopend
  • ✓ Hulp om zo gezond mogelijk te leven
  • ✓ Gespecialiseerde voedingsdeskundige

Biefit is een reformwinkel in Naaldwijk, in de regio Westland. In onze winkel vind je de voedingsmiddelen die je nodig hebt voor een gezond leven. Niet voor niets is ons motto: ‘feed the loved’. De mensen die je liefhebt, en dus ook jezelf, voeden met goede voeding. Daar staan wij voor. Zien we jou snel bij ons reformhuis in het Westland?

Bel ons: 0174 624987 Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren in onze reformwinkel in het Westland

Het is ons doel om jou te inspireren om gezond te eten en daarmee goed te zorgen voor lichaam en geest. Dat is belangrijk, want je voeding heeft een grote invloed op je gezondheid. Hoe een gezond voedingspatroon er precies uitziet? Daarover vertellen we je graag meer wanneer je langskomt bij ons reformhuis in Naaldwijk, gemeente Westland. De basis van een goed voedingspatroon is als volgt:

  • Veel groenten en fruit
  • Geen slechte stoffen in je voeding
  • Af en toe zondigen

Verder kan het soms nodig zijn om je voeding aan te vullen met voedingssupplementen. Deze verkopen we ook in onze reformwinkel in het Westland. Wij geven je graag advies over de supplementen waar jij baat bij hebt.

Image Post

Kies jij voor een gezond leven? Kom langs in ons reformhuis

Een gezond voedingspatroon is de basis voor een energiek en gelukkig leven. Voor al je gezonde voeding, variërend van groente en fruit tot aan voedingssupplementen ben je bij Biefit aan het juiste adres. Ook vind je in onze reformwinkel in regio Westland producten die geschikt zijn voor mensen met bepaalde allergieën. Zien we jou snel in ons reformhuis, in de gemeente Westland? Wanneer je ons wat wilt vragen, neem je gerust contact op door te bellen naar 0174 624987.

Andere bezoekers bekeken:

Synofit kopen | Vitamine winkel Westland | Ekoplaza bestellen